- Oklaski: 1
- Otrzymane podziękowania: 0
Konnichiwa ^^
- Ein
- Autor
- Wylogowany
- Skrzydlik
-

Anyway, jest parę rzeczy, do których chciałbym się przyczepić ^^" Po pierwsze: odwrotna kolejność postów na forum. Wszędzie, na każdym chyba forum jakie widziałem, pierwszy, najstarszy post jest "na górze", a nowsze poniżej, pod spodem. Tutaj, nie wiedzieć czemu, jest odwrotnie. Kiedy pierwszy raz próbowałem przeczytać jakikolwiek temat, żadna rozmowa nie wyglądała sensownie

Dobra, dosyć czepialstwa (Colly powinien się już przyzwyczaić, bo uskuteczniałem je przy prawie każdym wycieku z tłumaczenia

Peace out.
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
- Robin
-
- Wylogowany
- Ifryt
-

Fakt, strona ma się lepiej niż Subfan, tutaj coś się dzieje

Co do czytelności strony głównej... to już od jakiegoś czasu przymierzam się do nowego layoutu, choć mam na niego mało czasu, bo wolę robić spolszczenie

Na laptopie masz dużo wolnego miejsca, ale np. ja na moim domowym kompie już muszę wyłączać zakładki, by zobaczyć całą stronę. Ale spoko, strona w założeniu będzie trochę szersza.
Co do shoutboxa... tutaj był on pierwszy, przed forum i jakoś trzymają się obie te rzeczy i sobie nie przeszkadzają. Muszę tylko zrobić coś z komentarzami, które się rozrosły na co poniektórych artykułach. Prawdopodobnie będzie opcja pisania ich na forum, ale to jeszcze muszę przetestować

- Ein
- Autor
- Wylogowany
- Skrzydlik
-
[/url] [quote]Na laptopie masz dużo wolnego miejsca, ale np. ja na moim domowym kompie już muszę wyłączać zakładki, by zobaczyć całą stronę. [/quote] No właśnie, a gdyby szerokość była dynamiczna, obaj bylibyśmy szczęśliwi ;][img=http://img144.imageshack.us/img144/5861/clipboard01jr4.th.jpg]
No właśnie, a gdyby szerokość była dynamiczna, obaj bylibyśmy szczęśliwi ;]Na laptopie masz dużo wolnego miejsca, ale np. ja na moim domowym kompie już muszę wyłączać zakładki, by zobaczyć całą stronę.
- Robin
-
- Wylogowany
- Ifryt
-

EDIT: No to super

- Ein
- Autor
- Wylogowany
- Skrzydlik
-
- Pumex
-
- Wylogowany
- Ochu
-
- Oklaski: 6

- Ein
- Autor
- Wylogowany
- Skrzydlik
-
- Robin
-
- Wylogowany
- Ifryt
-
No, forum jak forum, ale kompendium wiedzy o FF8 jakie widać w panelu po prawej naprawdę mnie zaskoczyło ;]
Mam nadzieję, że to nie sarkazm

- Ein
- Autor
- Wylogowany
- Skrzydlik
-

- Robin
-
- Wylogowany
- Ifryt
-